RELAXEAZĂ-TE

Te simți agitat, neliniștit?

RELAXEAZĂ-TE AICI

Despre mineAm știut aproape dintotdeauna că vreau să mă fac psiholog. Îmi iubesc meseria și îmi place să întâlnesc oameni cât mai diverși. Mă fascinează să deslușesc istorii de viață și să înțeleg cum funcționăm. Îmi place și mai mult atunci când reușesc să influențez in mod pozitiv dispoziția cuiva.
Mulți pacienți mă întreabă dacă nu obosesc să ascult destainuirile atâtor oameni. Răspunsul e simplu: nu, dimpotrivă. Mă încarc cu energie pozitivă atunci când reușesc să stabilesc o conexiune autentică cu o altă persoană, când pot să sprijin și să ajut pe cineva.
Am credința că fiecare dintre noi are o poveste autentică, una care contează, chiar dacă e complicată și pe care dacă o înțelegem cum trebuie, găsim și resursele să începem să o scriem altfel.

Imi place ceea ce fac si vreau sa ma dezvolt

Daca încerci să devii mai bun în ceea ce faci, rezultatele vor fi pe masură. Asta înseamnă atât satisfacție profesională, cât și personală. Psihologia este un domeniu în permanentă evoluție, așa că mereu caut să ma pun la curent cu noutățile din domeniu, să particip la cursuri, workshopuri, conferințe, să citesc articole și cărți de specialitate deoarece calitatea serviciilor este una dintre valorile mele profesionale. Și bineînțeles, un bonus este că mă ajută să mă dezvolt și ca om, nu doar ca terapeut.

Deviza mea
"Trebuie să îndrăznesc, fie că izbutesc, fie că nu" (Euripide)
Vei avea mai multe șanse de reusită dacă acționezi decât dacă nu faci mare lucru. Și dacă nu îți iese, nu-i nimic, mai poți încerca. Și dacă chiar nu reusesti, măcar poți să ai mulțumirea că ai avut curajul sa încerci. Cu siguranță vei învăța niște lecții pe parcurs, îți vei îmbogăți experiența, vei descoperi lucruri noi despre tine, poate vei afla că trebuie să schimbi direcția. Dar dacă nu începi, nu ai cum să ajungi acolo.

Traseu profesionalAm absolvit Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației din cadrul UBB, Cluj-Napoca, specializarea Psihologie. Apoi am urmat un master în Psihologie clinică, consiliere psihologică și psihoterapie, în cadrul aceleiași facultăți.
Sunt psiholog acreditat de Colegiul Psihologilor din România, având cod personal 07506, cu drept de liberă practică în psihologie clinică și psihoterapii cognitive și comportamentale și membră a Asociației de Psihoterapii Cognitiv-Comportamentale.
Cabinetul Individual de Psihologie Mihaela Dancea este acreditat de Colegiul Psihologilor din România, cu numarul de înregistrare 1CJ2420.
Pe langa activitatea din cabinet, am colaborat în cadrul mai multor proiecte cu Asociatia Sprijin Social și Profesional NV, unde am făcut consiliere cu persoane din diferite categorii sociale defavorizate. De asemenea, am colaborat cu UBB pe partea de consiliere cu studenții, în cadrul unui proiect de dezvoltare a resurselor umane, destinat studenților. Am colaborat și cu Organizația Minte Forte în cadrul proiectului Centru Minții, unde am fost coterapeut pentru un grup de terapie prin scriere creativă.Colaboratori