RELAXEAZĂ-TE

Te simți agitat, neliniștit?

RELAXEAZĂ-TE AICI

De ce sa mergi la psiholog?


Vei apela la un inginer atunci când vrei să construiești o casă pentru că el știe să-i facă proiectul, nu? La fel va știi și psihoterapeutul ce să facă pentru a te ajuta să te simți mai bine atunci când te confrunți cu probleme de ordin emoțional. Este un/o specialist(ă) pregatit(ă) să facă asta, având în spate vaste cunostințe în domeniu, precum și abilități specifice de lucru cu oamenii. De prea multe ori se întamplă ca diverse persoane să poarte cu sine toată viața problemele lor psihologice pentru că nu au instrumentele necesare pentru schimbare. Le este afectată viața socială, familia, profesia, sănătatea fizică și bineînțeles, cea emoțională. Cu cât suntem mai pasivi în a cere ajutor, cu atât problema se poate adânci. Este bine rezolvăm cât mai din timp greutatea asta pe care o ducem cu noi sau să ne asigurăm că situația nu scapă de sub control. Chiar și dacă nu ne confruntăm cu dificultăți majore, poate la un moment dat avem nevoie să depășim niște obstacole pentru a ne simți cu adevărat împliniți și satisfăcuți cu propria viață. În urma discuțiilor cu cineva obiectiv și neutru, ai putea fie să îți clarifici niște aspecte, fie să te motivezi să faci ceva ce amâni de mult sau să ai mai mult control asupra vieții tale.

Cine merge la psiholog?
Oricine! Copii, adolescenți, adulți, cupluri. Oameni din toate domeniile, din toate categoriile sociale și de toate vârstele.
Dacă mergi la psihoterapeut nu înseamnă că ai o tulburare gravă, așa cum probabil se mai aude în societate (dar iți spun, tot mai rar). Pe lângă cazurile de psihopatologie, multe persoane ajung în cabinetul meu pentru că au nevoie să împărtășească diverse aspecte ale vieții cu o persoană obiectivă, pentru că au nevoie de sprijin în luarea unei decizii importante, pentru ca vor să își cizeleze diferite abilități socio-emoționale, pentru că au un domeniu din viața lor unde nu funcționează foarte bine și vor să îl îmbunătățească, pentru că în ultima perioadă se simt mai triști, anxioși, neîncrezători, nu pot dormi ș.a.m.d. sau pentru că nu au cu cine altcineva să discute problemele lor. Așadar, multă lume pășește pragul cabinetului de psihologie pentru că nu se simte bine, cel puțin într-o arie a vieții sale. Și cu ajutorul terapiei își atinge scopul.

Pentru o programare, click aici.Colaboratori