Controlul greutatii


Te-ai gândit vreodată de ce n-au funcţionat dietele pe care le-ai ţinut până acum?

De obicei, oamenii se asteaptă să slăbească rapid, dacă depun un efort uriaș într-un timp relativ scurt. Haide să te întreb ceva: de cate ori în viață ai realizat ceva de calitate în acest fel? Este evident că lucrurile trainice se obțin prin muncă susținută. Dar munca nu înseamnă înfometare și chin! Trebuie să știi cum să faci lucrurile și astfel vei avea succes! Dieta nu trebuie să fie neaparat o corvoadă. Procesul de slăbire poate să-ți aducă pas cu pas satisfacții, dincolo de rezultatul final.

Dacă până acum te-ai străduit să ţii o dietă pentru a slăbi şi nu ai reuşit decât pentru o perioadă limitată de timp și uneori chiar ai pus înapoi kilogramele pierdute, să știi că problema nu a fost neapărat legată de calitatea unui regim anume, de structura corpului tău sau de persoana ta. De cele mai multe ori problema a fost faptul că n-ai ştiut cum anume să abordezi acea dietă.

Prin programul de consiliere pentru slăbit vei învăța cum să urmezi corect o dietă, cum să faci față poftelor, stresului și emoțiilor negative fără să apelezi la mâncare, cum să percepi mai pozitiv dieta, cum să gestionezi obstacolele, cum să te motivezi să te ții de treabă, cum să reziști mătușii care vrea neaparat să-ți dea prajituri, cum să te ții de programul tău alimentar la evenimente speciale, de sărbători, în călătorii, cum să te menții după ce ai slăbit, cum să te bucuri de viața ta și multe alte lucruri utile.

Programul durează 7 săptamâni, timp în care vei dobândi o mulțime de abilități care te vor ajuta să ai succes în procesul de slăbire.

Pentru informații suplimentare sau pentru a începe acest program, contactează-mă.Colaboratori